Iași

Our Top 10 Wedding Photographers in Iași, Romania

Paul Padurariu

Iași, Romania
Salut,

Atâtea bucurii mi-a adus meseria aceasta, fotograf nunta Iasi, am început-o dintr-o pasiune descoperită in apropierea celor 30 de ani pe care ii aveam când am pus mâna prima data pe un aparat foto profesionist, m-a luat in lumea lui și mi-a arătat cum sa văd lumea mea. De atunci zilnic caut frumosul din orice clipa, loc sau ființa din jurul meu. Empatia și conectarea cu prezentul, cu omul din fata mea, din fata obiectivul sunt daruri de la Doamne Doamne ce le șlefuiesc zilnic.

Profesionistul Paul Padurariu nu prea discuta despre partea tehnica a meseriei, își cunoaște pe dinafara aparatura și e parte din el. Discut mult despre partea artistica, despre compoziții, lumina, despre emoție și absenta ei. Iubesc sa arat lumea mea și a celui din fata obiectivului naturală, frumoasa și plină de binecuvântare asa cum o văd eu. Îmi place sa fiu punctual, sa respect întotdeauna promisiunea făcute clienților și am învățat cât e de important sa livrezi WOW, sa "overdeliver", sa ofer o experiența ce sa îți lumineze momentele aflate in fata aparatului meu de fotografiat. Iar fotografia mea, aceasta te va face sa simți, sa te bucuri, sa plângi, sa razi, sa îți readuci aminte cu emoție de momentele trăite împreuna.

De ce te-ai conecta cu mine? Fiindcă sunt un om deschis, sincer, ce vede viața și creeaza in felul sau unic. Empatia este foarte importantă pentru mine ca om și profesionist, astfel te vei conecta cu mine fiindcă vei observa dorința mea de a ma conecta la sufletul tau. Vei simți si un zâmbăreț, petrecăreț, un om jucăuș căruia ii place viața și sa ii facă pe oamenii din jurului sa se destindă și sa zâmbească.

Cum te pot eu ajuta? Dacă vorbim de nunți, iti voi pune la dispoziție toată experiența mea de a lungul anilor in origanizarea evenimentului. In nenumărate rânduri am făcut timeline-ul evenimentului împreuna cu mirii. Iti pun la dispoziție toată rețeaua mea de parteneri, furnizori posibili ai nunții lor. Sunt alături de tine de dinaintea semnării contractului cu recomandări, sfaturi, ajutor in organizarea evenimentului. De asemenea te pot ajuta sa "dai bine in poza", din acest motiv recomand întotdeauna sa facem o ședința foto înainte de nunta pentru a beneficia de experiența mea și de a simți stilul meu de lucru astfel iti va creste încrederea in mine și in munca mea, încredere ce este foarte importantă in colaborarea noastre si de ajutor pentru a ne conecta.

Daca rezonezi cu povestea mea de abia astept sa imi scrii sau sa ma suni!

Paul Padurariu - din pasiune fotograf