#getPhotog.photogName# portfolio photo
 

Bună! Eu sunt Robert Blaj, fotograf profesionist iar pentru mine fotografia înseamnă mai mult decât o pasiune ! 
 
Timp de 17 ani am locuit în Italia iar acum am hotărât sa mă întorc cu familia mea aici, în orașul meu de suflet, IASI-ul . 
 
Pasiunea pentru fotografie și munca mi-au fost răsplătite cu premii și aprecieri care m-au motivat să revin aici, acasă. 
 
M-am întors pentru că mi-a fost dor de oameni, mi-a fost dor de pământ, mi-a fost dor de locurile astea atât de frumoase. Cred cu tărie că noi, românii, suntem niște oameni faini, călduroși, empatici, sensibili iar experiența mea ca și fotograf român printre străini, mi-a confirmat asta. 
 
Fotografia m-a ajutat să-mi descopăr vocația, să identific valori și să cresc mult în acest domeniul minunat. 
 
Ca și stil fotografic, mă identific cu cel documentaristic integrat cu portrete intime si delicate. Iubesc lumina de apus, emoția, zâmbetele, eleganța dar mai ales cuplurile îndrăgostite. 
 
Obiectivul meu este acela de a surprinde totul într-un mod natural, să fiu atent la toate detaliile astfel încât fiecare nuanță, expresie sau zâmbet să fie capturate si fixate în timp. 
 
Fiecare eveniment este unic iar responsabilitatea mea este aceea de a surprinde totul într-un mod minunat fără să interferez cu decursul natural al evenimentului ci povestind totul cu naturalețe, discreție, profesionalism și multă pasiune. 
 
Abia aștept să vă cunosc, să începem această călătorie împreună și să fotografiez cea mai frumoasă zi a voastră.
More...

3 Fearless Awards

More...

More Photographers in Iași