#getPhotog.photogName# portfolio photo
 

Honestly: wedding photography found us, charmed us, and we LOVE IT ever since! 
 
What we get from You Couples, cannot be described by words. We take pictures of emotional moments, cosiness and a tiny drop of adventure. When photographing a wedding, we can experience all these, and we cannot enjoy anything more than the moment we can present you your photos. Giving is a joy, and we love to give! We perceive that emotions are essential for creativity! Every wedding is a unique experience for us. Don't hesitate to contact us for engaging us at your wedding! 
 
We look for passionate people, like us! 
 
"Story is the King"

Where are you located? Do you charge a travel fee for weddings not in your location?

We have a prize for the travel fee, please see actual prizes at our website!

How long have you been in business? How many weddings have you photographed as the main photographer?

We started our own business in 2013, but we have been taking photos for several decades

Describe your "style" of wedding photography.

In reality, we follow the rules of photojournalism. Of course, there are plenty of traces of our hands in this, so we consider this a kind of mix

What's the typical wedding coverage package that you offer? What is the price?

My wife and I love to work together, so we refer everyone to our Jameson package. See our webpage!

Do you have a studio where we can meet? Do you use Skype?

We can meet our home studio, or we can meet online too!

What are your professional degrees, credentials, affiliations? Have you taken any recent educational workshops or classes?

I spent a year in an international wedding photography team. But ever since then, I've been looking for opportunities to learn and improve as a second photographer too.

Is there anything else you'd like to share about yourself?

We are looking for passionate people like us

More...

Portfolio

More...

43 Recommendations

Mikor felkerestük Attilát a lánykérés és az esküvőnk között 1 hónap időbeni eltérés volt. Ha az idő rövidsége nem lett volna kellő kihívás, olyan speciális kérésekkel fordultunk Attilához, ami nem egy átlagos kreatív fotózást eredményezett.
Hálásak vagyunk Neki, hogy lehetővé tette, hogy a hobbinkat beleépíthettük a kreatív fotózásunkba. Első pillanattól kezdve, tudtuk, hogy a legjobb kezekben vagyunk.
Csodálatos képeket kaptunk tőlük hihetetlen rövid időn belül.
Sok olyan pillanatkép készült, amiket kevesen vettek volna észre.
Amikor a fotókat megkaptuk, olyan érzés volt, mintha újra ott Read More lettünk volna a nagy napon, olyan eseményeket láttunk vissza, amiknél nem voltunk ott.
Csak ajánlani tudjuk Anettet és Attilát, csodálatosan kiegészítik egymást, összhangba kerülnek a Párokkal.
Köszönjük Fanni és Pisti
FANNI + PISTI
Arra, amit Ti csináltok, nincsenek szavak!
A Ti szemetekkel látjuk magunkat kívülről.
A fotóitok, nem csak képek, varázslatos emlékmorzsák, rájuk nézünk és újra átéljük a pillanatot, de a legjobb, hogy bárki ránéz, kap egy falatot a mi boldogságunkból, ezért is lesz tökéletes karácsonyi ajándék ezekből a fotókból.
Köszönjük szépen. Hihetetlen vagytok, de komolyan, az 5. közös fotózásunk volt, de még mindig meg tudtok lepni minket. Persze a fotózás hangulatát is imádjuk, anélkül nem ilyen lenne az eredmény, egyszerűen csoda.
Hatalmas ölelés Nektek és nagyon nagyon köszönjük.
Móni, Gabi és Read More a Legkisebb
MÓNI + GABI
Attilát és Anettet kértük fel a kreatív, valamint az esküvőnk fotózására, főként az tetszett meg nekünk a közzétett képeikben, ahogyan a násznépet és esküvő mozzanatait lencsevégre kapták.
A kreatív fotózásunk jó hangulatban telt még a hideg ellenére is. Attila hasalt, térdelt a vakuival a naplemente ellen harcolt, azért, hogy a legjobb képeket kattintsa rólunk, aminek meg is lett az eredménye mert nagyon jól sikerültek.
A nagy napon felkészülve és felszerelkezve érkeztek és a képeket látva tényleg mindenhol jelen voltak és sikerült minden mozzanatot megörökíteni a készülődéstől a menyecske Read More táncig. Közben, amit menyasszonyként nagyon köszönök Anettnek, hogy a nagy sürgés forgásban emlékezetet, hogy szaladjak el a mosdóba a szertatás előtt, különben elfelejtettem volna.
Rengeteg kép készült és már az esküvő másnapján kaptunk egy kis ízelítőt, ami nagyon tetszett és rövid időn belül pedig már az egész galériát megkaptuk.
Szeretnénk meg egyszer megköszönni a profi munkátokat! Andi és Gábor
ANDI + GABOR
More...

12 Featured Couples

More...

More Photographers in Budapest