#getPhotog.photogName# portfolio photo
 

Sunt obișnuit să vorbesc despre mine prin imagini, nu în cuvinte. Prefer să apăs declanșatorul, mai mult decât tastele. Și cei ce mă cunosc știu asta. 
 
Cred că fotografia reflectă cumva și fotograful care o vede, o concepe și părți din viața sa intră în cadre. La mine fotografiile cu părinți și bunici, contrastele tânăr-bătrân, început de viață - viață împlinită, se regăsesc în poveștile nunților. 
 
Pentru că am fost crescut de bunici și văd totul printr-o lentilă boemă, atentă și experimentată. 
 
Cred că fotografia de tip fotojurnalism surprinde cel mai bine emoțiile zilei. Vă văd naturali, nu regizez, pentru ca apoi să retrăiți momentele autentice. 
 
FUN FACT: Cea mai interesantă rugăminte din cariera mea de fotograf a fost de la o mireasă ce iubea delicatețea trecutului. Inspirată de fotografiile vechi ale mamei și bunicii, fotografii alb negru, cu caracter parcă propriu, mi-a cerut ca tot ce le ofer în pachetul final editat să fie alb negru. Ca o celebrare a altor timpuri. 
 
Putem lucra la acea imagine care va face bunici să plângă, părinți să simtă dor, și voi să retrăiți momentele unei zile importante. 


Where are you located? Do you charge a travel fee for weddings not in your location?

I'm located in Arad, for wedding in other locations I charge a fee.

How long have you been in business? How many weddings have you photographed as the main photographer?

I'm in business for 6 years. I photographed arround 150 weddings as main photographer.

Describe your "style" of wedding photography.

My style is photojurnalistic, I try to capture the real moments.

More...

Portfolio

More Photographers in Arad