Nijmegen

Best wedding photographers in Nijmegen, Netherlands

Nijmegen is brimming with universities, marvelous architecture, and the best wedding photographers! Your once-in-a-lifetime event deserves a Nijmegen wedding photographer who’s a perfect fit. Our list of the best wedding photographers in Nijmegen makes it easy to find the right match! 

Maik Jansen

Nijmegen, Netherlands
Spontane, open en eerlijke trouwreportage. Door een journalistieke benadering, dus zonder aansturing, wordt jullie dag heel puur gedocumenteerd zoals het écht was. Er ontstaat zo een reportage met pure, mooie, grappige en kwetsbare foto's.

Vaak gebruik ik daarvoor een kleine maar professionele camera om zo onopvallend mogelijk te fotograferen. Soms zet ik ook mijn medium format camera in om grootse beelden te maken. De foto's krijgen een mooie dieptewerking en een analoog karakter. Mijn interactie met jullie en jullie daggasten is spontaan, open en eerlijk. De foto's zijn dat ook. Vooral de foto's waarin ik mijn eigen gevoel leg, zijn raak. Elke bruiloft heeft van die "speciale momentjes" die je niet meer vergeet. Ik ook niet, overigens.

Tijdens de fotoshoot en de familieportretten regisseer ik wél veel meer. Ik gebruik "story telling" om de Magazine Weddings stijl te creëren: we vangen kleine verhaaltjes waarin jullie elkaar telkens liefdevol ontmoeten. Daarbij mix ik natuurlijk licht met flitslicht.

Hoe poseer je? Waar laat je je handen? Hoe moet je kijken? Daarmee help ik jullie. Door de story telling ontstaan vanzelf verhalende, romantische situaties en daarmee ook prachtige poses die bij jullie passen. Als jullie het leuk vinden, zet ik mijn fashionervaring in en worden de poses geheel aangestuurd. We maken dan een modieuze en stoere reportage waar jullie passie vanaf spat!

Een love-shoot in jullie verlovingstijd? Goed idee! We kunnen ongedwongen en zonder tijdsdruk prachtige beelden maken. Ook superleuk voor op de uitnodigingen! Gaaf is ook de vrijgezellen-shoot: een gezellige start van de vrijgezellendag samen met je vriendinnen. Wij verzorgen een visagie-workshop gevolgd door een fotoshoot. Daarna gaan jullie prachtig opgemaakt als fotomodellen op stap! Hartstikke leuk. Dit kan bij ons in de studio, of bij jou op locatie.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend gesprek bij mij in de studio in Dreumel (regio Nijmegen). Mail je me voor een afspraak?
View More